♦ Coraline ♦ || The Black Mirror
Music & More Music

A lista szerkesztés alatt áll!
(Ahogy az oldal is)


Ajánló

One Ok Rock - Ambitions (2017)
Breaking Benjamin - Ember (2018)
Black Veil Brides - Vale(2018)
Tonight Alive - Underworld (2018)

x 
_________________________________Album kritikák

 
From Hell... With Love
A The Black Mirror egy személyes oldal, amelyen minden megtalálható dolog saját készítés/feltöltés/fordítás. Ha megtetszett valami, elviheted, de csak az engedélyemmel!
Ha kérdésed/kérésed lenne, bal oldalt legalul a Hands And Faces-nél megtalálod az elérhetőségeim.
Jó nézelődést!
 
Peace&Love&Lollidog 
xoxo Lynx
 
 © The Black Mirror  2007-2018 ∞
 
City of Angels

Fanlistings


Stepsis oldala▼


The Rev emlékoldal

Family Sites -  Nézzetek be ide is▼

   
   
   

 Hasznos oldalak ▼

 

 
Writing On The Walls


 
To Do List

Oldal/Személyes
Fanlisting frissítés
Album kritikák írása 
Interjú fordítás
Új design 
Átalakítás

Koncertek
Avenged Sevenfold
Bring Me The Horizon
30STM

Filmek,Sorozatok
SPN (Supernatural), 13. évad
SPN 14. évad 
Arrow 4. évad
Agent Carter 2.évad
The Walking Dead 7. évad
TWD 8. évad 
AHS 4 - 5. évad- Kész   - Folyamatban
 - Tervezés alatt
- Who the F#%k knows?

 
Hands And Faces

Szerkesztő: Lynx
Oldal témája: Személyes
Design by: Lynx
Css kódért köszönet: Linda
Nyitás: 2007. 07. 19.
Elérhetőségeim: by @ & http


ˆ
 
Storm

 

 
Ordinary Insanity

Muffin sütés+ az a bizonyos Barbie-s mese..

2015.03.19. 00:44, Lynx
Címkék: BFF Muffin Barbie

Hey! =)

Sajnálom, hogy eddig nem írtam, majdnem minden nap fenn vagyok, csak ugye a gépem egyre rosszabb, szóval próbálom nem teljesen kinyírni ameddig nincs új winchesterem. Ami nem tudom mikor lesz.
De addig is apróbb dolgokat alakítok az oldalon.

Amúgy Winchester!
Nemsokára (kb másfél óra) múlva lesz új SPN rész, amit nagyon várok már. Néha annyira hihetetlen, hogy már a 10. évadnál tartanak. Mondjuk más sorozatokhoz képest(ha nem számítom azt az 1-2 rész ami nem annyira tetszett) a színvonal ugyan olyan jó mint eddig. Igaz, hogy néhány szereplő engem kicsit irritál - ha szabad így kifejeznem magam - pl. Crowley anyja Rowena. Szerintem nem vagyok vele egyedül, de ki tudja.

A másik dolog, hogy találtam egy oldalt aminek nagyon örülök. Ez a bizonyos oldal pedig egy magyar PEWDIEPIE oldal!

Amit szerintem mindjárt ki is rakok oldalra, azon oldalak közé, amiket rendszeresen látogatok. (Persze csak ha közben nem áll le újra a gépem..)

Ja, mielőtt elfelejtem, a címből talán kiderül, hogy mi volt a mai programom: Muffin-t sütöttem! Életemben először, és szerintem jó lett, de majd BFF(legjobb barátnőm) pasija a későbbiekben lehet megcáfolja, mert küldtem neki is.
A másik meg, hogy eredetileg legjobb barátnőmmel meg akartuk nézni az új Barbie-s mesét, csak aztán a sütögetés közben pizzát is csináltunk, vagy legalábbis felturbóztuk egy kicsit. Szóval vagy ma délután, vagy talán a jövő hét folyamán sikerül bepótolni.

Egyébként ilyenkor észre lehet venni, hogy van mit írnom, csak vagy attól félek, hogy leáll a gépem, vagy, hogy túl sokat írok, és úgy gondolom senki sem fogja elolvasni.
Azon is gondolkodtam már, hogy újra megcsinálom a Jeffree Star-os oldalam, de még nem döntöttem el. Először ezt az oldalt kellene újra rendszeresen frissítenem, szóval még gondolkozni fogok rajta.

Na de most befogom, aztán kirakom az egyik új kedvenc oldalam.
xo

Új design, tervek

2015.03.11. 10:35, Lynx

Hey!
Szóval mint látjátok felraktam az oldal új kinézetét.
Igaz, hogy elég egyszerű, de nekem most kivételesen tetszik =')
Főleg, hogy a múltkori kör képes szerkesztésem sajnos nem úgy jött össze, ahogy terveztem.
Ha valaki emlékszik, azon is Oli szerepelt, csak az kék-szürke volt.
Na mindegy.

Remélhetőleg a mai nap folyamán neki tudok állni néhány dolognak. Az albumok feltöltését nem ígérem, még mindig nincs normális winchesterem, de aki gondolja írhat, és keresek neki letöltési linket.

Jelen pillanatban még a reggeli kávémat se tudtam meginni, vagy beteg vagyok, vagy..beteg vagyok.
Milyen szép is az élet amikor valaki 24/7 beteg. =/
Na akkor majd jelentkezem valamikor, addig is mindenkinek további szép napot!

xo

 

Frissítések 2.0

2015.03.06. 16:29, Lynx
Zene ajánló: Issues - Late

Heyyho!

Jelen pillanatban még működik a gépem, szóval gondoltam gyorsan lerendezem a "frissítést".

Új modul a frissítéseknek, és lehet még ma felrakok egy olyan design-t, amit már egy ideje befejeztem, csak nem jutottam el addig, hogy css kódot is írjak hozzá.

Ma fordítottam is egy kicsit, és szerkesztettem egy régebbi oldalamon(ASD.gp), amit már nem tudok naponta szerkeszteni, mert ha felmegyek, mindig eszembe jut, mennyi képem veszett el, amikor az extra.hu megszűnt, és "kicsit" ideges leszek olyankor.

De lehetséges, hogy újra átalakítom ezt az oldalt is, viszont elsőnek az albumok újratöltését szeretném befejezni.A fanlistingeket se ártana végre megcsinálni. De ez már csak részletkérdés.
A lényeg, hogy ne szarjon be a gépem még egy ideig.

Na most ennyi lenne, aztán majd még később lehet jelentkezem. Ha felkerül az új design, akkor úgyis észre fogjátok venni.

xo 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!